Jorrit van Engen - De streekbakker

Toen ik acht jaar oud was wist ik het al: ik wil bakker worden. Ik mocht met bakker Jos mee als hij brood ging bezorgen. Ik was blij toen ik de opleiding tot bakker kon volgen en mocht gaan werken. Het was heerlijk om ’s ochtends heel vroeg op te staan en op pad te gaan. Ik genoot van de stilte van de nacht.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in bakkerijen in Nijmegen, Leuth, Lent en Groessen.  In 2005 heb ik de keuze gemaakt voor natuurlijk en eerlijk bakken, eerst als bakker en bedrijfsleider bij Driekant, een bakkerij /zorgbedrijf in Zutphen en sinds 2012 als zelfstandige. Ik wil nu alleen nog met natuurlijke producten werken. 

Met ruim twintig jaar ervaring is mijn passie alleen maar gegroeid en maak ik mijn keuzes bewuster. Ik schrijf nu mijn eigen verhaal als De Streekbakker.